Eten van een Lekkere Tafel

vrijdag 1 september 2017

Culinaire reis door het Italie!


Het was weer een feestje om naar het land van de heerlijke wijnen, antipasti, olijfolie, mooie logeerplekjes, vriendeijke mensen en de prachtige omgeving te gaan! Misschien ben ik wel wat vergeten maar dit zijn voor ons wel even de belangrijkste redenen!Laten we starten met de antipasti! Zo lekker allemaal vooral de hoeveelheid groente die gebruikt worden in de Italiaanse keuken. Wij zijn er dol op.

Allemaal zo mooi van kleur en de geur en de smaak wij houden ervan.
Meestal pak ik 2/3 antipasti want dat is voor mij wel genoeg. Want ik vind het altijd heel moeilijk om te kiezen welk gerecht ik ga proberen.
Elke dorpje heeft wel zijn favoriete restaurant! Tafeltje voor twee met een uitzicht over de prachtige heuvels wij willen niet meer weg. 


Olijfolie ja die zijn er in verschillende soorten. Wij hebben er natuurlijk een aantal flessen/blikken mee genomen naar huis. ZO lekker op brood maar ook te gebruiken voor een heerlijke dressing.Wij hebben tijdens onze reis ook geslapen bij La Vecchia Scuola in La Marche. Echt een prachtige plek met super lieve mensen. Mocht je nog een logeerplekje zoeken dan bevelen wij dit bijzonder logeerplekje zeker aan. 


Tenslotte de heerlijke wijnen! Deze smaken natuurlijk nog beter met de zonsondergang in het mooie Italie.

Italie je hebt ons weer verrast. Genoeg inspiratie voor de kookworkshop Italiaans die ik geef in oktober! Wil je ook hier ook bij zijn stuur een mail naar etenvaneenlekkeretafel@gmail.com 

Ciao Italie tot snel!Geen opmerkingen:

Een reactie posten