Eten van een Lekkere Tafel

woensdag 21 november 2012

Favoriet Recept Limoen-frambozentaart



Wat heb je allemaal nodig om deze heerlijke taart te kunnen maken?


  • 1 basishoeveelheid of 250 gram zoet kruimeldeeg
  • 300 gram frambozen
  • poedersuiker
    Vulling
  • 1 1/4 dl limoensap
  • 4 dl room
  • 1 dl kokosmelk
  • 1/2 kop basterdsuiker
  • 4 eieren, licht geklopt
Rol de deeg uit tot en dikte van 3 mm. Leg het deeg in een ronde taartvorm van 23 cm en zet het 30 minuten in de koelkast. Bekleed de deegbodem met bakpapier en vul hem met rijst of bonen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de deegbodem hierin 5 minuten. Verwijder rijst of bonen en papier en bak nog 5 minuten.
Meng voor de vulling limoensap met room, kokosmelk, suiker en eieren. Giet de vulling in de deegbodem en bak de taart 25 minuten, tot de vulling net stijf is. Laat de taart in de koelkast koud worden en leg de frambozen erop.

Voor 6 tot 8 personen

1 opmerking:

  1. Ik heb jouw recept gebruikt en het was goed.Alleen loopt er water uit mijn taart.
    Thank you for sharing your recepi.

    Loraine.

    BeantwoordenVerwijderen